Vaderdagcadeau bestellen

Zondag 20 juni is het weer Vaderdag. Verras je (schoon)vader met één van de 154 vaderdagcadeaus, geselecteerd door Greetz.nl. Los te bestellen, maar ook mogelijk in combinatie met een wenskaart. 

Vaderdagcadeaus

Waarmee ga jij dit jaar je (schoon)vader verrassen? Geen idee? Niet getreurd, want er is steeds meer online te vinden. Voor iedere vader wat wils. Greetz.nl heeft namelijk meer dan 150 vadercadeaus variërend van mokken, chocolade, Rituals tot bier met eigen etiket en Blond Amsterdam en iPhone hoesjes. Laatstgenoemde cadeau kun je net als de mokken personaliseren door bijvoorbeeld een foto van jou en je vader erop te zetten.

Vaderdagcadeau bestellen

Uiterlijk 18 juni moet je bestellen om het cadeau op zondag te laten bezorgen. Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Een vaderdagcadeau kun je los of in combinatie met een vaderdagkaart bestellen. Is het al 20:00 uur geweest en wil je toch nog iets bestellen? Geen paniek! Met de Greetz express heb je tot 22:00 uur de tijd om een bestelling te doen.

Vaderdagcadeau met wenskaart

Wil je naast een vaderdagcadeau ook een leuke vaderdagkaart geven? Greetz.nl heeft meer dan 200 vaderdagkaarten in het assortiment. Bestellen is eenvoudig. Wanneer je een cadeau hebt gekozen dan krijg je de keuze of je er ook een wenskaart bij wilt bestellen. Deze kaart kun je net als het cadeau personaliseren door bijvoorbeeld een leuke foto van jou en je vader te uploaden. Tip: verras je vader extra met een supersize vaderdagkaart.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken