Valentijn ideeën voor hem en haar

Tony Chocolonely Versturen
Kaartjesencadeaus.nl heeft een selectie gemaakt van leuke en ook originele valentijnscadeaus. Niks nieuws, alleen verwijzen wij je direct door naar de juiste website. 

Valentijn ideeën

Een bos bloemen, een valentijnskaart of een gewoon overheerlijke chocolade van Tony Chocolonely of Leonidas. Of een combinatie daarvan. Altijd goed, maar Kaartjesencadeaus.nl wil graag haar valentijn ideeën benoemen. Voor hem en haar hebben we een aantal valentijnscadeaus geselecteerd. Wij verwijzen je direct door naar o.a Greetz.nl. Voor degene die al laat zijn en morgen ook geen tijd meer hebben. Bij Greetz.nl geldt, voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd. Bekijk HIER alle Valentijnsaanbiedingen

Valentijn ideeën voor haar

Iets wat vanzelfsprekend moet zijn is een valentijnskaart om in woorden uit te leggen hoeveel je van haar houdt. En wat is er nou leuker dan een swingende kaart (muziekkaart) te geven. Met liedjes als ‘I will always love you’ van Whitney Houston en ‘I was made for loving you’ van Kiss. Klik hier om alle muziekkaarten te bekijken. Geef deze kaart met één van de onderstaande cadeaus (of een ander cadeau die je tegenkomt) en je kan voorlopig niet meer stuk. En… Greetz heeft iets nieuws! Namelijk chocolade van Tony Chocolonely, niet alleen duurzaam gemaakt, maar ook nog eens super lekker. Zeker de laatste jaren enorm populair onder vrouwen. Hiermee zit je altijd goed.

1. Tony Chocolonely
2. Chocolade telegram 
3. Beauty Cadeaus
4. Drank met eigen etiket
5. Ballon versturen (persoonlijk te maken)

Valentijn ideeën voor hem

Wil je als vrouw ook iets geven aan een man? Dan hebben wij maar 2 valentijn ideeën. Bier en een belevenis. Een belevenis kan zijn: stuntvliegen, circuitracen, zweefvliegen. En veel meer adrenaline cadeaus. Bier is bijna altijd goed voor een man. Bij Greetz.nl kan je een fles La Chouffe of Duvel bestellen. Het etiket hiervan kan je persoonlijk maken door een eigen foto en tekst toe te voegen.

1. Chocolade
2. Bier met persoonlijk etiket
3. Speciaal Bieren

Winkel bezoeken Winkel bezoeken