Valentijn Man

Valentijn Man

Keuze uit meer dan 400 Valentijnskaarten of eenvoudig een valentijnskaart maken. Tip: bestel nu alvast jouw kaart en zet hem klaar om te verzenden. De kaart wordt dan op Valentijnsdag bezorgd.

Valentijn Man

Zeker in de 21e eeuw is het heel normaal een romantische Valentijn Man te versturen. Waarom zouden alleen mannen ons vrouwen liefdevol kunnen verrassen? Onzin, vindt ook Greetz. Daarom kun je in de Greetz collectie een grote diversiteit aan Valentijnverrassingen voor mannen vinden. Zo weet je de rollen eens liefdevol om te draaien. Kies bijvoorbeeld voor een mooie Valentijnskaart of ga voor een Valentijnspakket door er een bijpassend cadeau aan toe te voegen. Greetz bezorgt je verrassing op Valentijnsdag zelf, mits je je bestelling op 13 februari (uiterlijk) voor 22.00 plaatst.

Romantische pakketten voor mannen

Wat te denken van een heus bierpakket voor de man van je dromen? Bij Greetz kun je kiezen uit wel 10 verschillende soorten bierpakketten. Alle bekende biermerken zijn vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er bierpakketten met een thema. Zo heb je bijvoorbeeld Bierpakket Brouwerij ’t IJ. Dit is een romantische verrassing voor de echte bierliefhebber. Maar liefst zes verschillende bieren worden gepresenteerd in een prachtige box. Deze bieren zijn ambachtelijk gebrouwen door een lokale brouwerij uit Amsterdam. Houdt je vriend of man meer van wijn? Geen zorgen. Ook wijnpakketten prijken veelvuldig in het Greetz assortiment. Bovendien kun je veel van deze pakketten personaliseren. Laat bijvoorbeeld de naam van je man op het etiket drukken en voeg een bijzonder fotomoment toe.

Valentijn Man: bezorg hem liefdevolle ontspanning

Ook mannen houden van een beetje ontspanning op zijn tijd. Daarom kun je bij Greetz als Valentijnverrassing ook voor een Rituals giftpakket kiezen. De Rituals giftset large Samurai Essentials is een uitstekende keuze. Wist je dat de oude Japanse samoerai krijgers erg veel aandacht aan hun uiterlijk besteedden? Door verzorgingsrituelen toe te passen maakten ze zich gereed voor het strijdveld. Dit Rituals giftpakket staat garant voor dezelfde voorbereiding. Voor welke strijd dan ook… Kies er een toepasselijke Valentijnskaart bij uit en je bezorgt hem een onvergetelijke romantische ervaring.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken