Valentijns Cadeau Bezorgen

Valentijn Cadeau Bezorgen Wil jij jouw Valentijn verrassen op Valentijnsdag? Dan is het belangrijk dat het op 14 februari wordt bezorgd. Greetz bezorgt jouw Valentijns cadeau nog dezelfde dag. Lees verder over alle bezorg mogelijkheden die door Greetz worden aangeboden.

Valentijns Cadeau Bezorgen

Wil jij er zeker van zijn dat jouw Valentijns Cadeau op woensdag 14 februari 2017 wordt bezorgd? Dat kan! Greetz biedt op Valentijnsdag 2017 speciale bezorging aan. Zo wordt jouw Valentijns Cadeau 100% zeker op de dag zelf bezorgd en niet bijvoorbeeld al op dinsdag 13 februari. Dit geeft de ontvanger het ultieme Valentijns gevoel. Hoe? Je kunt jouw bestelling al de week voor Valentijn klaarzetten, maar je kunt ook nog op dinsdag 13 februari je bestelling plaatsen en dan wordt de ontvanger de volgende dag (de zondag dus) nog verrast met zijn of haar Valentijnscadeau

Bezorging Greetz

Greetz heeft sowieso hele flexibele bezorg momenten. Eigenlijk is alles wel mogelijk bij Greetz om de ontvanger van jouw wenskaart of cadeau op het juiste moment te verrassen. Wij van Kaartjesencadeaus.nl hebben een overzicht gemaakt van alle bezorg mogelijkheden, zodat jullie precies weten wanneer je een kaart of cadeau moet versturen om deze op tijd te laten bezorgen. Vandaag bestellen, vandaag laten bezorgen (alle verrassingen) Dit is mogelijk van maandag t/m vrijdag. Bestel je verrassing tussen 00:00 en 14:00 en je verrassing wordt tussen 14:00 en 22:00 bij de ontvanger bezorgd. Uiteraard zijn er uitzonderingen zoals met Valentijnsdag en Moederdag waarop er wel op een zondag wordt bezorgd. Morgen bezorgen (kaarten) Bestel van maandag t/m vrijdag voor 20:00 je wenskaart en je deze wordt dan de volgende dag bezorgd. Ook tussen 20:00 en 22:00 kun je nog wenskaarten bestellen en morgen laten bezorgen. Deze worden dan bezorgd door een koerier. Handig: je krijgt van Greetz een Track&Trace code. Bloemen, ballonnen, dranken etc (alles wat niet door de brievenbus past) Je bestelling wordt door de jou gekozen dag tussen 9:00 en 22:00 bezorgd van maandag tot zondag. Klik hier of op de onderstaande afbeelding om alle informatie ook nog eens rustig na te lezen op de website van Greetz.nl zelf. 

Top 5 Valentijns Cadeaus

Nu je weet wat de bezorg mogelijkheden zijn, is het natuurlijk ook belangrijk welke Valentijns Cadeaus je kunt laten bezorgen :). Je wilt natuurlijk wel jouw Valentijn met een ultiem en origineel Valentijnscadeau verrassen.

  1. Bloemen
  2. Ballonnen
  3. Rituals
  4. Chocolade
  5. Foto cadeaus (cadeaus met je foto er op!)
Winkel bezoeken Winkel bezoeken