Valentijnsdag ideeën

 Valentijnsdag ideeën

Keuze uit meer dan 400 Valentijnskaarten of eenvoudig een valentijnskaart maken. Tip: bestel nu alvast jouw kaart en zet hem klaar om te verzenden. De kaart wordt dan op Valentijnsdag bezorgd.

Valentijnsdag ideeën

Met deze Valentijnsdag ideeën weet je zeker dat je je geliefde op een unieke en superromantische manier gaat verrassen. De ontwerpers van Greetz zijn er namelijk echt voor gaan zitten. Al het denkbare is bij Greetz te vinden en meer. De traditionele Valentijnskaarten prijken uiteraard nog steeds in de Greetz collectie, alleen nu kun je ze op diverse manieren personaliseren. Romantische Fotokaarten, Magickaarten, Collectiekaarten en zelfs Soundz-kaarten. Daarnaast kun je bij de Valentijncadeaus ook tal van ideeën vinden om een liefdevolle verrassing te versturen. Bestel je je verrassing (uiterlijk) voor 22.00 uur op 13 februari? Dan wordt deze op Valentijnsdag zelf bezorgd.

Een echt persoonlijke Valentijnskaart

Omdat iedereen een andere persoonlijkheid heeft, is het bij Greetz mogelijk een Valentijnskaart te creëren die perfect aansluit op de interesses van de ontvanger. Stel je geliefde is een echte muziekliefhebber. Dan vind je gegarandeerd de muziekstijl in de romantische Soundz-kaarten van Greetz. Nederlandstalige liefdesliedjes worden hier afgewisseld met internationale wereldhits. Zo zingen Nielson en Miss Montreal hun Nederlandstalige hit ‘Hoe’ op de Jij & Ik kaart. Maar ook de lovesong allertijden: I will always love you, kun je voor de man of vrouw van je dromen bestellen. Ga je liever voor een bijzonder fotomoment of rakende tekst? Kies dan voor de Greetz Fotokaarten, Magickaarten of Collectiekaarten.

Geef er een bijpassend cadeau bij

Wanneer je de persoonlijke Valentijnskaart hebt samengesteld kun je vervolgens kiezen uit tal van bijpassende Valentijncadeaus. Ook hierin heeft Greetz rekening gehouden met verschillende persoonlijkheden en smaakvoorkeuren. Je vindt er dan ook volop ideeën die precies bij jouw geliefde passen. Voor de wijnliefhebbers zijn er verschillende wijnpakketten om uit te kiezen. Datzelfde geldt voor bier. Ontwerp zelf het etiket en je hebt een superuniek Valentijngeschenk. Daarnaast zijn er ook de Rituals giftsets voor hen die wel wat ontspanning kunnen gebruiken.

Valentijnsdag ideeën

Winkel bezoeken Winkel bezoeken