Valentijnspakket laten bezorgen

Valentijnspakket laten bezorgen

Keuze uit vele Valentijnscadeaus. Tip: bestel nu alvast jouw Valentijnspakket en zet hem klaar om te verzenden. De verrassing wordt dan op Valentijnsdag bezorgd. 

Valentijnspakket laten bezorgen

Wil je de liefde van je leven uniek verrassen, laat dan een Valentijnspakket bezorgen. Je geliefde weet niet wat hem of haar overkomt. Bij Greetz kun je namelijk kiezen uit de meest veelzijdige verrassingspakketten voor de 14e februari. Stel je liever zelf een pakket samen? Ook dat kan bij Greetz. Je hebt hierbij de keuze uit honderden verschillende Valentijnskaarten en Valentijncadeaus. Voor iedere smaak zit er iets passends tussen. Wat je keuze ook is, wanneer je op 13 februari (uiterlijk) voor 22.00 uur je bestelling plaatst, bezorgt Greetz je verrassing op Valentijnsdag zelf. Je bent hierdoor van romantisch succes verzekerd.

Valentijnspakket voor hem

Of je geliefde nu een man is of een vrouw, Greetz biedt je voor beide enorm veel keuze. Zo kun je voor je vriend of man kiezen voor een persoonlijke Valentijnskaart met bierpakket. Dat zal de man van je dromen ongetwijfeld enorm weten te waarderen. Omdat sommige mannen nogal kieskeurig zijn wanneer het op het biermerk aankomt, heeft Greetz diverse merken voor je in huis. Amstel, Bavaria, Brand, Grolsch, Heineken, noem maar op. Stuk voor stuk worden ze gepresenteerd in een prachtige box. Deze kun je bovendien personaliseren. Ontwerp bijvoorbeeld je eigen etiket met foto of tekst. Dat is pas uniek. 

Valentijnspakket voor haar

Ook een Valentijnspakket voor een vrouw is gauw bij Greetz gevonden. Je kunt haar bijvoorbeeld heerlijk verwennen met pure ontspanning in de vorm van een Rituals giftpakket. Liever een traditioneler Valentijncadeau? Kies dan bijvoorbeeld voor een grote bos rode rozen en een hart van chocolade. Naast de traditionele rode rozen heeft Greetz ook andere boeketten in het assortiment. Zo zit de lievelingsbloem van je vriendin of vrouw er ongetwijfeld tussen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende superzachte knuffels met bijvoorbeeld bijpassende Magickaarten. Hierop verwoord je dan precies hoeveel je van je meissie houdt.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken