Verjaardagskaart man

verjaardagskaart man
Online een echte verjaardagskaart voor een man versturen. Keuze uit meer dan 600 verschillende verjaardagskaarten voor mannen. Voor 22:00 besteld, vandaag nog verstuurd.

Verjaardagskaart man

Wil jij een man verrassen met een originele verjaarsdagskaart? Dat kan nu! Greetz heeft namelijk een uitgebreide collectie verjaardagskaarten speciaal voor mannen. Je hebt maar liefst keuze uit meer dan 600 verschillende verjaardagskaarten voor mannen. En daarnaast kun je natuurlijk ook zelf een verjaardagskaart man ontwerpen door foto’s op een wenskaart te uploaden. De wenskaarten zijn in verschillende formaten te bestellen: medium, XL en SuperSize. De SuperSize wenskaart is een hele grote kaart waarmee je veel indruk maakt! En dit is nog niet alles: je kunt zelfs de kleur van de envelop bepalen, je hebt keuze uit witte, groene, rode, roze, gouden, zilveren etc enveloppen. 

Verjaardagskaart man met cadeau

Wil je de jarige niet alleen met een verjaardagskaart verrassen, maar ook een origineel cadeau geven? Ook hier heeft Greetz aan gedacht. Je hebt een ruime keuze uit mannelijke verjaardagscadeaus. Een van de beste verkochte mannelijke cadeaus zijn de speciaal biertjes waarvan je het etiket persoonlijk kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld de naam van de jarige op het etiket zetten. Maar je kunt de jarige man ook verrassen met een mannelijke verzorgingsset van Rituals

Verjaardagskaart man bezorgen

Je kunt bij Greetz een wenskaart voor 22:00 bestellen en dan wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. Maar er is meer… Je hebt bij Greetz sinds kort ook de mogelijkheid om voor 14:00 een cadeau (met of zonder wenskaart) te bestellen en dan wordt deze nog dezelfde dag bezorgd tussen 14:00 en 22:00! 

Winkel bezoeken Winkel bezoeken