Verjaardagskaart leeftijd versturen

verjaardagskaarten leeftijd Eindelijk 18 geworden, Abraham, Sarah of 65 jaar? Verstuur online een originele verjaardagskaart met de leeftijd van de jarige. Meer dan 300 verschillende kaartjes met alle leeftijden erop.

Verjaardagskaart leeftijd

Een ruime collectie verjaardagskaarten waar jij zelf de leeftijd van de ontvanger kan invullen. Er is ook een collectie kaarten verjaardagskaarten waarbij de leeftijd vaststaat (zoals 40, 50 en 65) en waarbij je de naam van de jarige kan aanpassen. Dit is natuurlijk een super originele manier om je verjaardagskaart nog persoonlijker te maken.

Verjaardagskaart leeftijd – inspiratie

Uiteraard heeft Kaartjesencadeaus.nl ook een aantal leuke verjaardagskaarten waarbij je de leeftijd en naam kunt aanpassen voor je op een rijtje gezet. Bekijk de kaarten hieronder en als je er een leuk vindt: gewoon even op klikken en je kunt direct de kaart bekijken en als je wilt versturen.   

Verjaardagskaarten leeftijd versturen

Zoals altijd heeft Greetz het weer eenvoudig gemaakt. De redactie van Kaartjesencadeaus.nl heeft het zelf uiteraard ook geprobeerd en binnen 4 stappen heb jij je kaart gemaakt, geadresseerd, betaald en verzonden. En het mooie is: je hoeft er niet de deur voor uit. Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Is het al 20:00 uur geweest en ben je eigenlijk gewoon te laat met een verjaardagskaart te versturen? Geen paniek! Met de Greetz express heb je tot 22:00 uur de tijd. Klik hier om meer over deze service te lezen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken