Verjaardagskaarten versturen

verjaardagskaarten versturen
Keuze uit meer dan 1800 verjaardagskaarten in diverse formaten en meer dan 1000 verjaardagscadeaus. Verschillende stijlen en voor ieder wat wils. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Verjaardagskaarten versturen

  Bij Greetz heb je de keuze uit meer dan 1800 verjaardagskaarten in verschillende categorieën en stijlen. Hoe oud de persoon ook wordt, een kaartje ontvangen is altijd een leuke verrassing. De kaarten zijn beschikbaar in diverse maten: medium, XL en supersize. Kaartjesencadeaus.nl heeft alvast een aantal kaarten geselecteerd als inspiratie.

Verjaardagskaarten versturen met geluid

Voor alle leeftijden is er ruime keuze. Je kunt bijvoorbeeld een kaart met geluid versturen, maar je kunt ook een verjaardagskaart versturen met een vleugje magie met Greetz Magic. Met Greetz Magic kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig de naam van de jarige op de voorkant van de kaart zetten. Iemand groots verrassen? Verstuur een extra grote kaart. Je kunt elke kaart in XL of Supersize formaat versturen.

Verjaardagskaart met cadeau bestellen

Keuze uit meer dan 1000 verjaardagscadeaus die je los of in combinatie met een verjaardagskaart kunt bestellen. Van Blond Amsterdam, ballonnen en merci chocolade tot aan Rituals en Woezel en Pip speelgoed. Voor alle leeftijden is er genoeg keuze. Een populair cadeau voor volwassenen is een fles bier met eigen etiket en een fles wijn met eigen etiket. Je kiest een fles La Chouffe, Duvel, rosé, sauvignon blanc, prosecco. Upload een eigen foto en plaatst een tekst. Greetz doet de rest voor je. Voor 22:00 uur het cadeau besteld, vandaag verstuurd. Tip: verstuur het cadeau naar je eigen adres. Zo kun je het persoonlijk overhandigen. Hetzelfde geldt voor de verjaardagskaart. Zo kan de kaart persoonlijk geschreven worden en bijvoorbeeld langs alle collega’s, familieleden of vrienden om iedereen een tekstje erop te laten zetten. Klik hier om alle 1000 cadeaus te bekijken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken