Limburgse Vlaai Bestellen

Limburgse Vlaai Versturen
Kakelverse Limburgse Vlaai bestellen en laten bezorgen. Een unieke en lekkere verrassing! Vers van de bakker, 6 dagen per week gekoeld bezorgd.

Authentieke Limburgse vlaai versturen

Misschien wel het allerlekkerste wat Limburg te bieden heeft: de vlaai. Bij Greetz kun je deze authentieke Limburgse smaakbeleving nu bestellen en versturen. Al vanaf € 14,75 kun je binnen een mum van tijd iedereen in heel Nederland een smaaktraktatie laten bezorgen. Bestellen voor 21.00 uur betekent vrijwel altijd de volgende dag bezorgen. 6 dagen per week, behalve op zondag. Hierdoor zijn deze vlaaien ook uitermate geschikt om zakelijk te versturen. Ongeacht de locatie zorgt het gekoeld transport ervoor dat er een kakelverse vlaai wordt gepresenteerd. 

Fruitsensatie

De beste banketbakkers van Nederland weten precies hoe lekkere vlaaien gemaakt moeten worden. Zo bestaat de Greetz Kersenvlaai uit de kenmerkende zachte deegbodem die royaal gevuld is met overheerlijke kersen. Bovenop is de vlaai bedekt met een evenzo heerlijk raster dat besprenkeld is met de zoete smaak van kristalsuiker. Moeilijk kiezen tussen appeltaart of kruimelvlaai? Welnee, met de Greetz Appelkruimelvlaai heb je het beste van deze twee taartwerelden. De deegbodem is ambachtelijk bereid en voorzien van de beste appels. Afgetopt met een heerlijke kruimel laag is dit een tongstrelende taart. Meer vlaai minder fruit? Kies dan voor de Greetz Kruimelvlaai. De vulling van smeuïge banketbakkersroom laat je een waar smaakgenot versturen. 

Voor 12 personen

Alle Greetz vlaaien zijn dusdanig gebakken om er met 12 personen intens van te smullen. Hierdoor kun je de vlaaien zowel privé als zakelijk bestellen. Bovendien biedt Greetz je veelzijdige mogelijkheden om de vlaai te personaliseren. Een bedrijfslogo, een foto of een persoonlijke boodschap zijn hier slechts een paar voorbeelden van. Wil je zekerstellen dat de ontvanger weet dat jij deze smaakvolle traktatie hebt laten bezorgen? Kies er dan voor om er een Greetz wenskaart bij te bestellen. Voor iedereen en voor iedere gelegenheid kun je kiezen uit een ruim assortiment. Zo geef je het bezorgen van een smaakverrassing precies die finishing touch waar je naar op zoek bent.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken