Vruchtentaart Bestellen

Vruchtentaart Bestellen Heerlijke Vruchtentaart Bestellen en laten Bezorgen. Een unieke en smakelijke verrassing! Vers van de bakker, 6 dagen per week gekoeld bezorgd.

Frisse vruchtentaart bestellen

Een vruchtentaart wordt altijd als een bijzondere lekkere traktatie ervaren. De taart met vers geklopte slagroom afgewisseld met de frisse smaaksensatie van verschillende fruitsoorten: mmm…! Overbodig te vermelden dat deze taart een perfecte keuze is om als verrassing te versturen. De gelegenheid maakt niet uit. Voor de viering van een verjaardag, jubileum of als bedankje is de vruchtentaart sowieso geschikt. Bij Greetz kun je deze frisse vruchtentaart bestellen en bovendien van een persoonlijke boodschap voorzien. Bestellen voor 21:00 uur betekent meestal morgen bezorgen. Al vanaf € 14,95 kun je een persoonlijke slagroomtaart met fruit versturen. De ontvanger zal bijzonder aangenaam verrast zijn door deze lekkernij. 

Vruchtentaart voor iedere gelegenheid

De vruchtentaarten van Greetz zijn gegarandeerd een smaaksucces. Of je de taart nu meebrengt naar een babyshower of bij een jarige laat bezorgen. Het mooie is dat je de taart die je wilt bestellen op velerlei manieren kunt personaliseren. Dat begint al bij de vorm. Zo kun je voor een ronde, vierkante of rechthoekige vorm kiezen. Uiteraard bepaal je ook zelf de grootte, oftewel het aantal personen. Greetz heeft slagroomtaarten voor minimaal 8 personen en maximaal 40 personen in het assortiment. De grote persoonstaarten zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om aan een bedrijf of kantoor te versturen.

Eetbare foto’s…

Net zoals bij de Greetz wenskaarten het geval is, kun je ook je taart van verschillende foto’s voorzien. Het grote verschil is dat je de taart met foto in zijn geheel kunt opeten. Dus ook de foto. Foto’s worden meestal vorm gegeven door een plakje marsepein. Bovendien kun je er voor kiezen om een foto met tekst te laten bakken. Daarmee maak je een taart bezorgen nog persoonlijker. Ook het taartdesign kun je naar eigen smaak samenstellen. Misschien heeft de ontvanger een grote vruchtenvoorkeur? Dan kun je een vruchtentaart met alleen deze vruchtsoort laten bezorgen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken