Wijn met eigen etiket versturen

wijn met eigen etiket Een wijnfles met eigen etiket ontwerpen. Een leuk cadeau voor elk moment. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. 7 dagen per week bezorgd.

Wijn met eigen etiket

Iemand verrassen met een goede fles Chardonnay, rosé, cava, port of prosecco is al leuk. Maar een fles met eigen etiket cadeau geven? Bij Greetz kun je eenvoudig een eigen etiket maken met en zonder foto. Je kiest een fles met of zonder foto, upload een eigen foto, voegt tekst toe en klaar. Ook mogelijk voor een fles bier, jenever of whisky. Kaartjesencadeaus.nl heeft een aantal flessen geselecteerd als inspiratie om je fles wijn met eigen etiket te maken.  

Wijn met eigen etiket bestellen

Een fles wijn kun je los bestellen, maar ook in combinatie met bijvoorbeeld een leuke Blond Amsterdam kaart of één van de andere 10.000 wenskaarten. Bij het bestellen van een fles heb je tot 22:00 uur de tijd. Het cadeau wordt dan dezelfde dag nog verstuurd.

Etiket maken voor andere dranken

Niet iedereen houdt van wijn en daarom kun je ook een andere drank versturen. Een fles bier van Duvel of La Chouffe, een Johnnie Walker red label of een Bols oude jenever. Wij vinden vooral het etiket van Johnny Walker heel gaaf.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken