Woezel en Pip kaarten versturen

Keuze uit meer dan 140 Woezel en Pip kaarten voor alle momenten. Vrolijk iemand op met een wenskaart of cadeau van deze twee schattige hondjes. Vanaf €2,25 per kaart.

Woezel en Pip kaarten

Ooit ontstaan uit het creatieve brein van de helaas veel te vroeg overleden Guusje Nederhorst. Inmiddels is er een hele serie aan boekjes uitgebracht over de avonturen van Woezel en Pip en kun je vrolijke wenskaarten versturen van deze vrolijke hondjes. Greetz.nl heeft inmiddels meer dan 140 verschillende wenskaarten van Woezel en Pip voor alle momenten. Er zijn o.a. verjaardagskaarten, beterschapkaarten en kaartjes om sorry te zeggen. Kaartjesencadeaus.nl heeft alvast een aantal Woezel en Pip kaarten geselecteerd.

    

Woezel en Pip kaarten bestellen

Bij Greetz kun je tot 22:00 uur een Woezel en Pip kaart bestellen, die we dezelfde dag nog voor je versturen. Dit gebeurt met Greetz Express, een speciale verzendservice voor bestellingen tussen 20:00 uur en 22:00. Voor deze service betaal je €2,95 voor verzending van kaarten met Greetz Express. Cadeaus kunnen tot 22:00 tegen huidige verzendkosten verstuurd worden.

Woezel en Pip kaart met cadeau

Een Woezel en Pip kaart kun je ook versturen met Woezel en Pip speelgoed. Een ballon, knuffeldoekje, spenenketting, badboekje, knuffels, magnetisch tekenbord en een bromtol. Deze kunnen ook los besteld en verstuurd worden of uiteraard in combinatie met een andere wenskaart.

Klik hier om een selectie Woezel en Pip cadeaus te bekijken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken