Woezel en Pip speelgoed versturen

woezel en pip kaarten

Online Woezel en Pip speelgoed versturen met of zonder wenskaart. Hier maak je ieder kind blij mee.Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Woezel en Pip speelgoed

Speelgoed van de schattige hondjes Woezel en Pip. Ieder kind maak je hier blij mee. Het aanbod bestaat uit een ballon, badboekje, knuffels, tekenbord, spenenketting en een knuffeldoekje.

woezel en pip speelgoed  woezel en pip speelgoed

Klik hier om het Woezel en Pip speelgoed te bekijken

Woezel en Pip speelgoed bestellen

Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Maar wist je ook dat je met de Greetz express je Woezel en Pip cadeaus nog tot 22:00 ‘s avonds zonder extra kosten kunt bestellen? Het cadeau wordt dan nog dezelfde dag verstuurd en de ontvanger heeft het cadeau de volgende dag in huis. Je kunt uiteraard ook het cadeau met Greetz.nl eerst naar jezelf laten sturen, zodat je het cadeau zelf kunt geven aan de ontvanger.

Woezel en Pip speelgoed met kaart

Het speelgoed kun je los bestellen of in combinatie met een leuke kaart. Dit kan een Woezel en Pip kaart zijn, maar ook één van de andere 10.000 wenskaarten die Greetz.nl in het assortiment heeft. Bestellen is eenvoudig. Wanneer je een cadeau hebt gekozen krijg je de optie om een wenskaart toe te voegen aan de bestelling.

Klik hier om de Woezel en Pip kaarten te bekijken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken