XL ballonnen Greetz

xl ballonnen

XL ballonnen van Greetz die extra lang blijven hangen. Leuk cadeau voor bijvoorbeeld de geboorte van een kindje of voor je grote liefde.

XL ballonnen

Online een ballon versturen is al heel lang populair. Greetz heeft voor alle momenten en leeftijden ballonnen. Van bekende Disney karakters tot zelf een ballon maken met eigen foto en tekst. Maar iemand echt verrassen doe je met een XL ballon. Deze gigantische ballonnen blijven ook extra lang hangen. Leuk als cadeau bij de geboorte van een kindje of voor je grote liefde. Kaartjesencadeaus heeft hieronder een aantal xl ballonnen geselecteerd. Andere ballonnen uit het assortiment zijn o.a. de karakters van Minion.

xl ballon - it's a girl  

XL ballonnen met wenskaart

Bij een cadeau versturen hoort ook een verhaal. Wat dacht je van een een XL ballon met een supersize wenskaart. Een grotere verrassing kan je niet bedenken. Of heb je aan een aantal woorden genoeg? Greetz heeft duizenden verschillende wenskaarten in alle formaten en voor alle leeftijden. En je kunt ook eenvoudig zelf een kaartje ontwerpen. Met eigen foto en tekst.

XL ballon online versturen

Een extra grote ballon voor 22:00 uur besteld is morgen bezorgd. Maar voor 14:00 uur besteld is vandaag nog bezorgd. En er wordt zelfs bezorgd op zondag. 7 dagen per week kun je bestellen, maar ook de ballon laten bezorgen. Dit kan direct naar de ontvanger, maar ook naar je eigen adres. Zo kun je het cadeau persoonlijk overhandigen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken