Online een kerstkaart maken

kerstkaart maken

Zelf je Kerstkaart maken? Bij Greetz kan je snel en eenvoudig een Kerstkaart maken met eigen foto. Bezoek de winkel en start direct met het maken van een kaart.

Kerstkaart maken

Maak een leuke kerstfoto, kies een fotosjabloon en bewerk de kaart zoals jij zelf wilt. Een foto van alleen de kinderen of van het hele gezin? Greetz heeft voor alle varianten leuke en originele fotosjablonen ontworpen. Hieronder een aantal voorbeelden van kerstkaarten met een zelfgemaakte foto. Veel plezier met het maken van je Kerstkaart.

kerstkaart maken - ho, ho,ho  kerstkaart maken - fijne feestdagen kerstkaart maken - foto meisje met kerstsfeer

Kerstkaart versturen

Je kerstkaart online maken is gelukt? Dan kan je nu eenvoudig je kerstkaart versturen. Adresseer de kaart aan 1 of meer ontvangers, verzend de kaart direct aan de ontvanger of laat de kaart thuisbezorgen zodat je de kaart zelf kunt geven. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan en ontvang direct 20% korting. Greetz plakt er een postzegel op en gaat voor je naar de brievenbus. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd!

Wanneer is het Kerst in 2014?

Kerst valt dit jaar erg gunstig! We profiteren optimaal van de vrije dagen dit jaar, omdat eerste Kerstdag op maandag 25 december valt en tweede Kerstdag valt op dinsdag 26 december. Kortom: we hebben twee vrije dagen. Daarnaast valt kerstavond op zondag 24 december.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken