Valentijnsdag Man

Valentijnsdag Man

Keuze uit meer dan 400 Valentijnskaarten of eenvoudig een valentijnskaart maken. Tip: bestel nu alvast jouw kaart en zet hem klaar om te verzenden. De kaart wordt dan op Valentijnsdag bezorgd.

Valentijnsdag Man

Een unieke Valentijnsdag Man laten bezorgen? Dat kan bij Greetz. En hoe. In het enorme Valentijnassortiment vind je gegarandeerd een passende verrassing om je man of vriend jouw liefde te laten blijken. Kies bijvoorbeeld voor een persoonlijke Valentijnskaart of stuur een heus Valentijncadeau in de vorm van een bier- of wijnpakket. Wat je keuze ook is, bij Greetz weet je zeker dat je iedere verrassing van een fantastische personal touch kunt voorzien. Voeg bijvoorbeeld een bijzonder fotomoment toe met de Greetz Fotokaarten of laat een bekende artiest je gevoelens zingend verwoorden in een Greetz Soundz-kaart. 

Ook mannen houden van romantiek

Hoewel ze er in het openbaar nauwelijks voor uit zullen komen weten wij je te verzekeren dat ook mannen van romantiek houden. Met een origineel Valentijncadeau zal je je geliefde dus zeker weten te verrassen. Bij Greetz weten ze precies wat mannen leuk vinden om te krijgen. Daarom kun je in de Greetz collectie te kust en te keur aan romantische verrassingen voor mannen. Een bierpul die door jou zelf ontworpen is bijvoorbeeld. Of een liefdesballon met daarop jouw gevoelens voor hem verwoord. Kies er een stoere Valentijnskaart bij uit en je weet je man of vriend echt te raken. Precies wat je voor ogen had.Liefde van de man gaat door de maagDat klinkt misschien heel cliché, maar daarom is het absoluut niet minder waar. Mannen houden écht van lekkere dingen. Verblijd hem bijvoorbeeld met een telegram van chocolade of laat een Merci Assorti doos Valentijnsdag Man bezorgen. Ook deze kun je van een persoonlijke boodschap voorzien. Voeg een romantische tekst toe en laat er een mooie foto van jullie tweetjes op afdrukken. Succes gegarandeerd. Zeker met de supersnelle bezorgservice van Greetz. Vandaag voor 22.00 uur besteld betekent morgen al bij de man van je dromen bezorgd.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken