Wanneer Valentijn 2018?

Wanneer Valentijn 2018?

Keuze uit meer dan 400 Valentijnskaarten of eenvoudig een valentijnskaart maken. Tip: bestel nu alvast jouw kaart en zet hem klaar om te verzenden. De kaart wordt dan op Valentijnsdag bezorgd.

Wanneer Valentijn 2018?

Vraag je je af wanneer Valentijn 2018 is? Op woensdag 14 februari. Dit betekent dat je bij Greetz tot (uiterlijk) 22.00 uur dinsdag 13 februari je Valentijnverrassing kunt bestellen. Deze wordt dan namelijk op Valentijnsdag zelf bezorgd. Geweldig toch? Je hebt daarbij een enorme keuze aan romantische verrassingen om te versturen. Uiteraard zijn er de traditionele Valentijnskaarten, maar het Greetz Valentijnassortiment biedt je nog veel meer. Wat bijvoorbeeld te denken van een prachtige bos rode rozen? Ook chocoladeverrassingen, Rituals giftsets, superzachte knuffels en drankpakketten kun je laten bezorgen op Valentijnsdag.

Valentijnskaart met een personal touch

We noemden het al, bij Greetz kun je te kust en te keur aan de traditionele Valentijnskaart. Maar Greetz zou Greetz niet zijn als je de Valentijnskaarten niet ook kon personaliseren. Zo weet je zeker dat jij je geliefde op superunieke wijze de liefde verklaart. Je kunt dit doen door een bijzondere tekst te laten drukken met de Greetz Magickaarten. Daarnaast kun je kiezen voor een bijzonder fotomoment (of momenten) die op de Greetz Fotokaarten worden gedrukt. Vind je het moeilijk je gevoelens op papier te zetten? Kies dan voor de Greetz Soundz-kaarten. Greetz heeft een collectie van tientallen muziekkaarten met de meest romantische liefdesliedjes.

Verrassing op woensdag 14 februari

Wil je je geliefde echt een onvergetelijke verrassing bezorgen op 14 februari? Ga dan voor een bijpassend Valentijncadeau. Net als bij de Valentijnskaarten is de keuze bij Greetz bijzonder veelzijdig. Bovendien kun je ook de Valentijncadeaus personaliseren. Een bierpakket met zelf ontwerpen etiket is daar een uitstekend voorbeeld van. Ook de chocolade telegram zal letterlijk en figuurlijk bijzonder goed in de smaak vallen. Wil je iets blijvends geven? Kies dan bijvoorbeeld voor een persoonlijke mok die je kunt laten bedrukken met wat je maar wilt. Foto’s, liefdevolle teksten: alles is mogelijk bij Greetz.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken