Vakantiekaart versturen

vakantiekaart

Online een echte vakantiekaart maken en versturen vanuit je vakantieadres, dat kan nu via de ANWB. De redactie selecteerde 90 van de leukste vakantiekaarten om iemand een fijne vakantie toe te wensen of om vanuit je vakantiebestemming te versturen naar het thuisfront.

Vakantiekaart maken

Maak je vakantiekaarten nu nog persoonlijker met de geselecteerde kaarten van de ANWB. Via Greetz kun je eenvoudig een eigen vakantiekaart ontwerpen of een foto sjabloon bewerken. In 4 stappen is de kaart klaar: kies een foto sjabloon, upload één of meerdere vakantiefoto’s, voeg een tekst toe en geef een Nederlands woonadres op. Greetz doet de rest. De vakantiekaarten zijn in diverse formaten te versturen: medium, xl en supersize. Je vindt de geselecteerde kaarten op Kaartjesencadeaus.nl.

vakantiekaart vakantiekaart vakantiekaart vakantiekaart   

Vakantiekaarten bestellen

Maak je gebruik van een tablet of smartphone, download dan de Greetz-app in de appstore. Klik op ‘momenten’ en kies dan voor ‘op reis’. Voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd. En met de Greetz express heb je zelfs tot 22:00 uur de tijd.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken