Geboortekaartjes maken

Eenvoudig zelf een geboortekaartje maken. Greetz.nl heeft meer dan 90 foto sjablonen klaarstaan waarmee je direct aan de slag kunt en meer dan 1000 geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Vanaf 1,45 per kaartje.

Geboortekaartjes maken

Maandenlang heb je misschien wel de naam geheim willen houden houden en eindelijk mag deze aan iedereen bekend worden gemaakt. Iedereen is heel erg benieuwd naar de babynaam en kan niet wachten om de baby te zien. Tijd om de geboortekaartjes klaar te zetten voor verzending. Bij Greetz.nl kan je snel en eenvoudig zelf je geboortekaartjes maken. Je kunt hem precies zo ontwerpen als je zelf wilt. Kaartjesencadeaus.nl heeft hieronder alvast een aantal kaartjes geselecteerd als inspiratie.

    

Geboortekaartje maken met foto

Zoals hierboven al geselecteerd door Kaartjesencadeaus.nl en erg populair: een geboortekaartje met foto. Upload eenvoudig een zelfgemaakte foto, plaats de naam op de voorkant en kies een mooie achtergrond. Zelf een geboortekaartje maken is leuk, maar uiteraard wil je eerst het resultaat zien voordat je een grote bestelling plaatst. Dat kan!

Geboortekaartje bestellen – Gratis proefdruk

Een geboortekaartje moet perfect zijn en daarom wil je hem eerst voelen en zien. Voordat je de hele familie en vriendenkring een kaartje stuurt kan je eerst een proefdruk bestellen. Zo kun je thuis de kaart eens rustig bekijken en eventuele aanpassingen bedenken. De eerste proefdruk is gratis. Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. En met de Greetz express heb je zelfs tot 22:00 uur de tijd om te bestellen. Klik hier voor meer informatie

Winkel bezoeken Winkel bezoeken