Kaartje2go

logo kaartje2go.nl

Kaartje2go is een overzichtelijke webshop met leuke collecties wenskaarten en cadeaus voor jong en oud. En in 3 eenvoudige stappen maak je een eigen wenskaart. Voor 19:00 uur besteld, morgen bezorgd door PostNL.

Kaartje2go

Verjaardagskaarten, geboortekaartjes, uitnodigingskaarten. Voor alle momenten heeft Kaartje2go wenskaarten in diverse formaten. En door je gratis te registreren ontvang je altijd 20%  op kaartjes. Met uitzondering van snoepkaarten. Ook heb je een eigen adresboek en vergeet je nooit meer een belangrijk moment door jouw persoonlijke kalender. Kaartjesencadeaus.nl heeft alvast een aantal wenskaarten geselecteerd als inspiratie. Een leuke en originele kaart is de snoepkaart. Deze kaart heeft aan de voorkant een aantal echte snoepjes. Verstuur bijvoorbeeld een beterschapskaart met kersjes. Of een opkikkertje met kikkersnoepjes.

kaartje2go.nl kaartje2go.nl kaartje2go.nl

Kaart maken en bestellen

Naast het ruime assortiment kun je ook eenvoudig zelf een kaart maken. In 3 simpele stappen maak je een kaart. Upload een zelfgemaakte foto, bewerk deze naar eigen smaak en geef het adres van de ontvanger op. Kaartje2go doet de rest. Voor 19:00 uur besteld, morgen bezorgd door PostNL.

Kaartje2go – Kaart met cadeau versturen

Een kaart in combinatie met een cadeau versturen? Kaartje2go heeft een leuk, maar beperkt aanbod. Het aanbod bestaat o.a. uit chocolade, boeken, ballonnen en baby spulletjes. Bestellen is eenvoudig. Je kiest eerst een cadeau en vervolgens krijg je de keuze om een collectiekaart of fotokaart te kiezen.

Klik hier om alle cadeaus te bekijken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken