Merci chocolade met kaart

merci chocolade Online merci chocolade met kaart versturen. Vanaf €6,95 en keuze uit diverse varianten. Je kunt ook een merci verpakking personaliseren. Dus met eigen foto en tekst. Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd.

Merci chocolade

Greetz is vooral bekend van het versturen van online echte wenskaarten, maar je kunt ook steeds meer cadeaus laten versturen met een persoonlijke kaart en luxe cadeauverpakking. Een van de cadeautjes die je kunt laten bezorgen is Merci Chocolade of Milka chocolade. Met dit cadeau zit je altijd goed om iemand te bedanken. Je kunt de Merci chocolade los geven, maar uiteraard kun je er ook een leuke kaart bij geven om de persoon ook in woorden te bedanken. merci chocolade - gefeliciteerd oma merci chocolade - mama ik hou van je

Merci chocolade versturen

Het werkt vrij eenvoudig: je kiest een doosje Merci Chocolade (verschillende varianten en al vanaf € 6,95) en vervolgens maak je een originele kaart voor de ontvanger van de Merci. Greetz zorgt er dan vervolgens voor dat de ontvanger de kaart en Merci in een luxe cadeauverpakking ontvangt. Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. En heeft het heel veel haast en is het al 20:00 uur geweest? Dan kan je gebruik maken van de Greetz express. Klik hier voor meer informatie.

Chocolade telegram laten bezorgen

Wil je geen Merci chocolade laten bezorgen, maar wel chocolade cadeau geven, maar dan net iets persoonlijker? Ook dit is mogelijk. Je hebt bij Greetz namelijk een ruime keuze uit verschillende boodschappen om als Chocolade Telegram te versturen. Ook dit kan in combinatie met een persoonlijke kaart zodat jouw cadeau nog persoonlijker wordt… En uiteraard is ook dit cadeautje voorzien van een luxe cadeauverpakking.   De Chocolade Telegrammen zijn er voor elk moment. Kies een kaart uit bijvoorbeeld de collectie Verjaardagen, Moederdag, Vaderdag, Kerst, Sinterklaas en Liefde en verras iemand met heerlijke chocolade!

Winkel bezoeken Winkel bezoeken