Mok versturen met eigen foto

mok versturen

Wil jij iemand verrassen met een mok met een persoonlijke foto? Je hebt keuze uit meer dan 250 verschillende mokken voor alle momenten. Voor 22:00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd in echt cadeaupapier.

Mok versturen

Wil je iemand op een originele manier verrassen, zomaar of op een bijzonder moment zoals Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag of Kerst? Dat kan! Greetz heeft de mogelijkheid om iemand met een persoonlijke mok te verrassen. Hoe? Je hebt bij Greetz de mogelijkheid om een mok persoonlijk te maken met een foto of eigen tekst.

Het ontwerpproces is heel erg eenvoudig, in vier eenvoudige stappen maak je een volledig gepersonaliseerde mok. Je kiest een mok van jouw voorkeur en vervolgens upload je een foto of voer je de tekst in voor op de mok. De persoonlijke mok kun je vervolgens los versturen naar de ontvanger. Of eerst naar jezelf om het persoonlijk te geven.

mok versturen - dora met bloemen mok versturen - naam en tekst mok versturen met persoonlijke foto en naam

Fotocadeau versturen

Wil je de ontvanger liever verrassen met een ander fotocadeau dan een mok? Dat kan ook! Greetz heeft een ruim assortiment van fotocadeaus. Je kunt zelfs een doos Merci Chocolade voorzien van een foto, of wat te denken van een fotohoesje of een fles bier met eigen etiket? Het is allemaal mogelijk! En voor alle cadeaus geldt: voor 22:00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd. Klik op onderstaande afbeelding en laat je inspireren door het assortiment.

Fotocadeaus versturen

Winkel bezoeken Winkel bezoeken