Cijferballonnen van 0 t/m 100

Verras iemand met een cijferballon als verjaardagscadeau of een jubileum. Verpakt in een grote gele doos. Een nummerballon verstuur je vanaf €12,95. Ook mogelijk in combinatie met een wenskaart. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Cijferballonnen

Een heel populair cadeau en een grote verrassing voor de ontvanger: een cijferballon. Leuk om te geven als verjaardagscadeau of jubileum cadeau. De ontvanger ontvangt een grote gele doos die naar verwachting zwaar is, maar eigenlijk niks weegt. Bij  het openen van de doos komt de heliumballon eruit vliegen. Cijferballonnen zijn er van 0 t/m 100.     

Cijferballonnen met wenskaart

Alleen een leeftijd ballon versturen is natuurlijk niet genoeg. Hier hoort een wenskaart bij. Greetz.nl heeft meer dan 8000 kaartjes voor alle momenten en in diverse formaten. Populair voor alle leeftijden is de collectie van Blond Amsterdam. Voor kinderen zijn de Woezel en Pip kaarten leuk om erbij te versturen. En is de ballon een verjaardagscadeau dan kun je er een leuke verjaardagskaart bij doen.

Cijferballon bestellen

Een cijferballon versturen is eenvoudig. Kies een ballon uit, geef het adres op van de ontvanger en Greetz doet de rest. Tijdens de bestelling is de optie om er een wenskaart bij te versturen duidelijk zichtbaar. Je kunt de ballon (en kaart) ook versturen naar je eigen adres. Zo kun je het cadeau persoonlijk overhandigen en eventueel de kaart zelf met tekst vullen. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Benieuwd naar de andere ballonnen uit het assortiment? Klik hier om meer ballonnen te bekijken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken