Verjaardagskaart maken

verjaardagskaart maken Online een verjaardagskaart maken. Keuze uit meer dan 1.700 originele verjaardagskaarten. De verjaardagskaarten zijn er in verschillende formaten. Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd.

Verjaardagskaart maken

Kaartjesencadeaus heeft gekeken naar het grootste aanbod verjaardagskaarten online. Hallmark en Kaartjes2go zullen bekend in de oren klinken, maar Greetz.nl heeft het grootste assortiment verjaardagskaarten en de meeste mogelijkheden om er echt een unieke verjaardagskaart van te maken. Je kunt bij Greetz.nl een ansichtkaart versturen, maar ook een dubbele wenskaart. Dit is mogelijk in alle formaten: medium, XL en SuperSize. De SuperSize kaart is een extra grote kaart om iemand eens extra te verrassen op zijn of haar verjaardag. Het is daarnaast ook mogelijk om zelf een verjaardagskaart te ontwerpen. Bijvoorbeeld met je eigen foto’s. In 4 eenvoudige stappen maak en verstuur je al een verjaardagskaart. Voor 22:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Klik hier om het assortiment verjaardagskaarten te bekijken. Tip: als je regelmatig bij Greetz verjaardagskaarten verstuurt dan spaar je automatisch voor korting, lees hier meer. 

Verjaardagskaart maken voor iedereen

Greetz heeft niet voor niets het grootste aanbod van verjaardagskaarten, want er is voor iedereen wel een verjaardagskaart. Voor mannen, vrouwen, kinderen of zoals hierboven al aangegeven: door zelf een kaart te ontwerpen. En het leuke bij Greetz is: je kunt zelf de kleur van je envelop bepalen! Er zijn rode, groene, witte, zilveren, gouden, roze en nog veel meer verschillende kleuren waar uit je kunt kiezen. De grootte van de verjaardagskaart kun je bepalen nadat je de verjaardagskaart hebt bewerkt. 

Verjaardagskaart maken met cadeau

Wil jij iemand extra in het zonnetje zetten? Dat kan! Bij Greetz.nl kun je iemand verrassen met een een persoonlijke verjaardagskaart en een uniek cadeau. De verjaardagskaart en het cadeau worden in een luxe cadeaudoos bezorgd. Mannen kun je verrassen met een speciaal bier of een persoonlijk biertje door zelf een etiket te maken. Vrouwen kun je verrassen met een luxe boeket bloemen, chocolade of bijvoorbeeld Rituals. En kinderen? Die verras je met een helium ballon, een van de populairste cadeaus op Greetz.nl. Bestel je voor 22:00 het cadeau en de verjaardagskaarten dan worden deze vandaag nog verstuurd. 

Bezorging verjaardagskaarten

Uniek in de wereld van het versturen van verjaardagskaarten: als je een verjaardagskaart in combinatie met een cadeau verstuurt dan kun je dit voor 14:00 bestellen en dan worden de verjaardagkaart en het verjaardagscadeau vandaag nog bezorgd tussen 14:00 en 22:00! Lees hier meer over de bezorging.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken