Huwelijkskaarten versturen

Keuze uit ruim 200 huwelijkskaarten om het bruidspaar te feliciteren met hun huwelijk of jubileum. Vanaf €1,55 per huwelijkskaart. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Ook mogelijk in combinatie met een huwelijkscadeau.

Huwelijkskaarten

Gaat er iemand trouwen, is er een jubileum of is het stel net getrouwd? Greetz.nl heeft voor alle momenten een huwelijkskaart om het paar mee te feliciteren. Als inspiratie heeft Kaartjesencadeaus.nl alvast een aantal huwelijkskaarten geselecteerd. Nieuwsgierig naar de volledige collectie? Klik op één van de onderstaande afbeeldingen en start met het bestellen van een trouwkaart.

  

Huwelijkskaarten met cadeau

Verras het paar extra met een huwelijkscadeau. Deze kun je los versturen, maar uiteraard ook in combinatie met een wenskaart. Greetz heeft meer dan 70 huwelijkscadeaus, van bloemen en chocolade tot een goede fles wijn. Een populair cadeau is een cijferballon of heliumballon. Cijferballonnen zijn er van 0 t/m 100. Deze zijn verpakt in een grote gele doos en komen eruit vliegen zodra het echtpaar de doos opent.

Huwelijkskaart bestellen

Tijdens het bestellen van een huwelijkskaart krijg je de optie om een cadeau erbij te bestellen. Andersom geldt hetzelfde. Deze optie is duidelijk zichtbaar. Het huwelijkscadeau kan ook zonder kaart besteld worden en wanneer je het persoonlijk wil overhandigen dan kun je het cadeau naar je eigen adres laten bezorgen. Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. En met de Greetz express heb je zelfs de mogelijkheid om tot 22:00 uur te bestellen.
Klik hier voor meer informatie over de Greetz express

Winkel bezoeken Winkel bezoeken