Moederdagkaart maken

moederdagkaart maken Eenvoudig een moederdagkaart maken met een leuke foto om je (schoon)moeder te verrassen. Keuze uit meer dan 200 kaarten en 50 foto sjablonen waarmee je direct aan de slag kunt.

Moederdagkaart maken

Een moederdagkaart maken is eenvoudig: kies een fotosjabloon die jij het mooiste vindt, plaats een eigen foto, schrijf een mooie tekst en kies een passende envelop. De rest doet Greetz. Je verstuurt al een moederdagkaart voor €2,25 per kaart. Je zelfgemaakte moederdagkaart kan je ook direct naar je eigen adres versturen zodat je de kaart persoonlijk kunt geven.

Moederdagkaart maken foto sjablonen

Een foto met je (schoon)moeder, van het hele gezin, één met je broer en/of zus. Om je te inspireren voor het maken van een moederdagkaart heeft Kaartjesencadeaus.nl een aantal fotosjablonen geselecteerd. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om alle fotosjablonen te bekijken.  

Moederdagkaart met cadeau

Een moederdagkaart maken en versturen in combinatie met een leuk moederdag cadeau? Dat kan. Bij Greetz heb je keuze uit meer dan 200 cadeaus. O.a. Rituals, Blond Amsterdam, Bloemen, Merci Chocolade en wijn. De cadeaus kunnen ook los verstuurd worden, dus zonder kaart. Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Lukt het je niet om voor 20:00 uur te bestellen? Met de Greetz express heb je de mogelijkheid om tot 22:00 uur te bestellen. Klik hier voor informatie over de Greetz express

Winkel bezoeken Winkel bezoeken